Notícies

Marc Aloy demana el vot “per a ERC Manresa com a millor garantia per continuar la tasca de transformació de la ciutat”

ERC Manresa fa una darrera crida perquè tothom vagi a votar per tenir una ciutat pròspera, amable i igualitària amb un alcalde proper, compromès i amb capacitat de treball

Marc Aloy demana el vot “per a ERC Manresa com a millor garantia per continuar la tasca de transformació de la ciutat”
Marc Aloy demana el vot “per a ERC Manresa com a millor garantia per continuar la tasca de transformació de la ciutat”

ERC Manresa es reafirma com l’únic partit que garanteix la transformació de Manresa i a fer efectiva l’execució de tots els projectes consensuats, que estan a punt i que acceleraran el canvi profund de la ciutat els propers quatre anys. Esquerra prioritza una ciutat pròspera, sostenible, amable i igualitària amb el lideratge de Marc Aloy “com una persona propera, treballadora, compromesa i il·lusionada amb el potencial de la ciutat”, en paraules de Laura Vilagrà Pons, consellera de la Presidència, que donat suport a la candidatura des de la plaça Major.

El candidat Marc Aloy Guàrdia ha reivindicat que “som la garantia de la transformació de la ciutat a través dels 200 milions d’euros que ja hi ha pressupostats i que invertirem de manera àgil i ràpida en els grans projectes de ciutat que hem deixat a punt els darrers anys”. Aloy ha posat d’exemple la Fàbrica Nova, però també “l’ampliació del polígon del Pont Nou, la remodelació del carrer Guimerà, la transformació de carrers i places més verdes i espaioses per als vianants, la urbanització del Parc Tecnològic, la construcció de l’escola Valldaura, la remodelació del Centre Històric amb equipaments clau com el Museu Barroc, la seu del Govern i l’Anònima, motor de creació artística i generador d’oportunitats, i el salt en matèria de mobilitat”. Per a ERC també tindran un paper transformador el nou model de gestió de residus, l’atenció a les persones grans i l’aposta per a l’habitatge assequible i l’ampliació del Nou Congost. ERC ha defensat l’acció de Govern i la feina ingent de l’Ajuntament “en què s’han aconseguit més recursos que mai, també 27 milions dels fons europeus que posarem a disposició de la ciutat”.

El partit ha destacat que són projectes que tindran una incidència clara, suposaran millores i “ens permetran generar més activitat, atraure talent i, per tant, millorar la vida de les persones, especialment les que més ho necessiten”.

Votar amb il·lusió i convenciment

Esquerra entén que “diumenge ha de guanyar Manresa” i reconeix que “aspirem a continuar exercint un lideratge engrescador i inclusiu, parlant sempre amb tothom i comptant sempre amb tothom”. En aquest sentit, Aloy ha fet una crida “perquè tothom vagi a votar amb il·lusió i convenciment. Ens juguem quin model de ciutat volem i demanem que ens feu confiança per tenir una àmplia majoria per tirar endavant tots aquests projectes transformadors. Tenim el convenciment que guanyarem, volem ser més i, per això, ens cal el vostre suport”. El candidat ha assegurat que “des dels nostres municipis liderarem les grans transformacions que necessita el país”.

En positiu

ERC Manresa ha destacat que “hem fet una campanya amb un to positiu, plantejant propostes transformadores, necessàries i que sabem que són possibles a partir del treball fet”. Aloy ha afegit que “malgrat les adversitats provocades per la situació de pandèmia, s’ha fet una gran feina i hem estat els únics que hem reivindicat l’obra de Govern d’aquests darrers quatre anys”. ERC descriu Manresa com “una ciutat viva, que batega, que és referent” i que li cal “un alcalde optimista i que la percebi en positiu”.

Balanç de la campanya

ERC Manresa també ha fet balanç de la campanya amb la visita a més de 1.500 famílies de Manresa a través d’una desena d’equips que han fet el porta a porta aquestes últimes setmanes i, en els darrers mesos, també s’han organitzat una vuitantena de trobades, que han permès parlar amb prop de 700 veïns i veïnes i agents de la ciutat.

Diumenge, en el marc de la jornada electoral, ERC Manresa comptarà amb una àmplia xarxa de més de 60 apoderats i apoderades que estaran a les meses de tots els col·legis electorals de la ciutat. El candidat, Marc Aloy Guàrdia, votarà a les 9.30 hores a l’Escola Pare Algué.